Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Energy and Climate Law

WO Energy and Climate Law

Binnen de studie Energy and Climate Law zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Energy and Climate Law wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Energy and Climate Law-gerelateerde opleidingen.

Master Energy and Climate Law

De universitaire masterstudie Energy and Climate Law is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de juridische praktijk. Je houdt je bezig met juridische verhoudingen tussen landen en de doorwerking van het internationale en Europese recht in de nationale rechtsorde.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 44
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 44.000

Master Energy and Climate Law opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Energy and Climate Law opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Energy and Climate Law-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud