Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Embedded Systems

WO Embedded Systems

Binnen de studie Embedded Systems zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Embedded Systems wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Embedded Systems-gerelateerde opleidingen.

Master Embedded Systems

De universitaire masterstudie Embedded Systems is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het bouwen van efficiënte en betrouwbare embedded systemen. Hiervoor is kennis van zowel informatica als elektrotechniek vereist, zodat het ontwerpen van dit soort systemen van begin af aan geïntegreerd wordt aangepakt.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 68
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 34.500
Studenten aantal: 251

Master Embedded Systems opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Embedded Systems opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Embedded Systems-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Eindhoven
Universiteit Twente

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud