Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Data Science for Decision Making

WO Data Science for Decision Making

Binnen de studie Data Science for Decision Making zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Data Science for Decision Making wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Data Science for Decision Making-gerelateerde opleidingen.

Master Data Science for Decision Making

De universitaire masterstudie Data Science for Decision Making is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. In deze studie wordt de wetenschap rond statistiek, wiskunde en computerwetenschappen gecombineerd om een beter begrip te krijgen van economische ontwikkelingen.

Soort opleiding: Master
Eerstejaars aantal: 39
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 39.000
Studenten aantal: 141

Master Data Science for Decision Making opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Data Science for Decision Making opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Data Science for Decision Making-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Transnationale Universiteit Limburg

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud