Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Data Science and Entrepreneurship (joint degree)

WO Data Science and Entrepreneurship (joint degree)

Binnen de studie Data Science and Entrepreneurship (joint degree) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Data Science and Entrepreneurship (joint degree) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Data Science and Entrepreneurship (joint degree)-gerelateerde opleidingen.

Master Data Science and Entrepreneurship (joint degree)

De wo masterstudie Data Science and Entrepreneurship is een tweejarige Engelstalige studie die gericht is op het leren toepassen van onderzoek met big data binnen een context van ondernemersschap, bedrijfswetenschappen, management en recht. Daarnaast is er aandacht voor de beperkingen van big data gelet op wetgeving, regulering en ethiek.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 81
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 81.000
Studenten aantal: 165

Master Data Science and Entrepreneurship (joint degree) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Data Science and Entrepreneurship (joint degree) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Data Science and Entrepreneurship (joint degree)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Tilburg University

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud