Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Cultuurwetenschappen

WO Cultuurwetenschappen

Binnen de studie Cultuurwetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Cultuurwetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Cultuurwetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Cultuurwetenschappen

De universitaire bachelorstudie Cultuurwetenschappen is gericht op de moderne, westerse maatschappij en cultuur. Je behandelt een groot aantal vraagstukken vanuit een interdisciplinaire benadering. Voorbeelden hiervan zijn: de bestrijding van het fileprobleem, de behandeling van asielzoekers en het streven om kunst voor een bredere doelgroep toegankelijk te maken. Je verwerft kennis en vaardigheden die van belang zijn om problemen vanuit enkele relevante invalshoeken te benaderen. Zo krijg je te maken met filosofie, geschiedenis, literatuur- en kunstwetenschappen en maatschappijwetenschappen.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 150
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 75.000
Studenten aantal: 374

Bachelor Cultuurwetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Cultuurwetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Cultuurwetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Maastricht University
Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud