Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Theologie & Religiewetenschappen (research)

WO Theologie & Religiewetenschappen (research)

Binnen de studie Theologie & Religiewetenschappen (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Theologie & Religiewetenschappen (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Theologie & Religiewetenschappen (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Theologie & Religiewetenschappen (research)

De universitaire masterstudie Theologie en Religiewetenschappen (research) richt zich op twee richtingen: de theologische en de culturele/maatschappelijke richting. De studie bestudeert niet alleen de officiële doctrines en gevestigde tradities en instellingen, maar richt zich ook op de rol van religie in de westerse samenlevingen en op lokale en mondiale ontwikkelingen. Je onderzoekt religie als belangrijke factor in de wisselwerking tussen mensen en de ontwikkeling van de mensheid in het algemeen, zowel in individuele als sociale context.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 13
Studenten aantal: 51

Master Theologie & Religiewetenschappen (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Theologie & Religiewetenschappen (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Theologie & Religiewetenschappen (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen
Universiteit van Amsterdam
Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen