Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Theologie & Religiewetenschappen (predikantsopleiding)

WO Theologie & Religiewetenschappen (predikantsopleiding)

Binnen de studie Theologie & Religiewetenschappen (predikantsopleiding) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Theologie & Religiewetenschappen (predikantsopleiding) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Theologie & Religiewetenschappen (predikantsopleiding)-gerelateerde opleidingen.

Master Theologie & Religiewetenschappen (predikantsopleiding)

De universitaire masterstudie Theologie en Religiewetenschappen leidt je in drie jaar op tot een academisch geschoolde theoloog die is toegerust tot het ambt van predikant. Het is met name bedoeld voor studenten die predikant willen worden in de Hersteld Hervormde Kerk, het Doopsgezinde Broederschap of de Unie van Baptisten Gemeenten in Nederland.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Studenten aantal: 21

Master Theologie & Religiewetenschappen (predikantsopleiding) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Theologie & Religiewetenschappen (predikantsopleiding) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Theologie & Religiewetenschappen (predikantsopleiding)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud