Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Zorgethiek en Beleid

WO Zorgethiek en Beleid

Binnen de studie Zorgethiek en Beleid zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Zorgethiek en Beleid wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Zorgethiek en Beleid-gerelateerde opleidingen.

Master Zorgethiek en Beleid

De universitaire masterstudie Zorgethiek en Beleid is een voorzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie gaat in op zorg-ethische vraagstukken, zowel vanuit het perspectief van de patiënt als dat van de professionele zorgverlener en de beleidsmaker. Je leert beargumenteerd een visie op zorg te verwoorden en zelf onderzoek te doen naar zorg.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 37
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 37.000

Master Zorgethiek en Beleid opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Zorgethiek en Beleid opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Zorgethiek en Beleid-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit voor Humanistiek

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen