Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Predikantschap

WO Predikantschap

Binnen de studie Predikantschap zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Predikantschap wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Predikantschap-gerelateerde opleidingen.

Master Predikantschap

De universitaire masterstudie Predikantschap is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de studie van een theologisch hoofdvak en op de beroepsvoorbereiding voor het beroep van predikant.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Studenten aantal: 31

Master Predikantschap opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Predikantschap opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Predikantschap-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Protestantse Theologische Universiteit

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud