Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Theaterwetenschap

WO Theaterwetenschap

Binnen de studie Theaterwetenschap zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Theaterwetenschap wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Theaterwetenschap-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Theaterwetenschap

De universitaire bachelorstudie Theaterwetenschap is gericht op het bestuderen van toneel, theaterdans, speelfilm, televisiedrama en nieuwe digitale media. Je beschouwt 'de voorstelling' in al haar facetten: het spel van de acteurs, de kostuums, de belichting, de publiciteit. Ook bestudeer je hoe films, televisieprogramma's en audiovisuele producten in elkaar steken en wat hun functie is in de maatschappij.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 19
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 19.000
Studenten aantal: 81

Bachelor Theaterwetenschap opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Theaterwetenschap opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Theaterwetenschap-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen