Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Crisis and Security Management

WO Crisis and Security Management

Binnen de studie Crisis and Security Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Crisis and Security Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Crisis and Security Management-gerelateerde opleidingen.

Master Crisis and Security Management

De universitaire masterstudie Crisis and Security Management is gericht op veiligheid als één van de meest belangrijke verantwoordelijkheden van een land. In de laatste jaren is het vermogen van regeringen om hun burgers te beschermen echter flink onder druk komen te staan, door o.a. terroristische aanslagen, natuurrampen, ongeregeldheden. Je zult vertrouwd raken met de oorzaken van verschillende vormen van bedreigingen, met verschillende patronen van reacties op deze bedreigingen, met strategieën van preventie en met de beste oplossingen.

Soort opleiding: Master
Eerstejaars aantal: 337
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 337.000

Master Crisis and Security Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Crisis and Security Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Crisis and Security Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud