Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Construction Management and Engineering

WO Construction Management and Engineering

Binnen de studie Construction Management and Engineering zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Construction Management and Engineering wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Construction Management and Engineering-gerelateerde opleidingen.

Master Construction Management and Engineering

De universitaire masterstudie Construction Management and Engineering is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op processen, de betrokken marktpartijen en technische bedrijfskenmerken evenals op innovatieve technische eigenschappen in de bouw. Je leert de bouwpraktijk in al haar facetten kennen en je verdiept je in de vraag hoe je de gewenste veranderingen in de bouw kunt helpen realiseren en de consequenties voor het bouwproces en de organisatie kan inschatten. Daarbij werk je aan het verder ontwikkelen van je technische en communicatieve vaardigheden en je probleemoplossend vermogen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 123
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 41.000
Studenten aantal: 417

Master Construction Management and Engineering opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Construction Management and Engineering opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Construction Management and Engineering-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft
Technische Universiteit Eindhoven
Universiteit Twente

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud