Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Conservering en Restauratie van Cultureel Erfgoed

WO Conservering en Restauratie van Cultureel Erfgoed

Binnen de studie Conservering en Restauratie van Cultureel Erfgoed zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Conservering en Restauratie van Cultureel Erfgoed wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Conservering en Restauratie van Cultureel Erfgoed-gerelateerde opleidingen.

Master Conservering en Restauratie van Cultureel Erfgoed

De universitaire masterstudie Conservering en Restauratie van Cultureel Erfgoed (Restauratiekunde) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de materiële zorg voor het cultureel erfgoed. Je krijgt inzicht in de historische materialen en hun verouderingsgedrag, de gebruiks- en restauratiegeschiedenis, kunsthistorische aspecten, restauratie-ethiek, onderzoeksmethoden en documentatietechnieken. Daarnaast leer je een veelheid aan moderne conserverings- en restauratietechnieken en materialen kennen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 27
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 27.000
Studenten aantal: 63

Master Conservering en Restauratie van Cultureel Erfgoed opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Conservering en Restauratie van Cultureel Erfgoed opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Conservering en Restauratie van Cultureel Erfgoed-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud