Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Conflict Resolution and Governance

WO Conflict Resolution and Governance

Binnen de studie Conflict Resolution and Governance zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Conflict Resolution and Governance wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Conflict Resolution and Governance-gerelateerde opleidingen.

Master Conflict Resolution and Governance

De universitaire masterstudie Conflict Resolution and Governance is gericht op nationale en internationale conflicten. Je krijgt theoretische inzichten zodat je conflictsituaties beter kunt analyseren en de conflicten in relatie kunt brengen met zorgen over democratisering. Doordat de studie georiënteerd is op bestaande cases word je geholpen in het ontwikkelen van vaardigheden en ervaring in het analyseren van conflicten. Bovendien wordt er een link gelegd tussen onderzoek en praktijk.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 33
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 33.000

Master Conflict Resolution and Governance opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Conflict Resolution and Governance opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Conflict Resolution and Governance-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud