Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Computing Science

WO Computing Science

Binnen de studie Computing Science zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Computing Science wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Computing Science-gerelateerde opleidingen.

Master Computing Science

De universitaire masterstudie Computing Science is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op computertechnologie. Je leert over de praktische en theoretische aspecten van computertechnologie zoals distributed computing, software engineering, intelligent systems, computational science en visualization. Hiernaast wordt ook aandacht besteed aan wiskunde en onderzoeksmethoden.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 135
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 68.500
Studenten aantal: 517

Master Computing Science opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Computing Science opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Computing Science-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Radboud Universiteit
Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud