Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Computer Science and Engineering

WO Computer Science and Engineering

Binnen de studie Computer Science and Engineering zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Computer Science and Engineering wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Computer Science and Engineering-gerelateerde opleidingen.

Master Computer Science and Engineering

De universitaire masterstudie Computer Science and Engineering is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op kwaliteitssoftware ontwerpen. De complexiteit van dergelijke systemen vraagt om kennis van algoritmes, performance, hardware en ontwerp- en documentatiemethoden.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 97
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 97.000
Studenten aantal: 490

Master Computer Science and Engineering opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Computer Science and Engineering opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Computer Science and Engineering-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Eindhoven

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud