Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Computer and Embedded-Systems Engineering

WO Computer and Embedded-Systems Engineering

Binnen de studie Computer and Embedded-Systems Engineering zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Computer and Embedded-Systems Engineering wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Computer and Embedded-Systems Engineering-gerelateerde opleidingen.

Master Computer and Embedded-Systems Engineering

Soort opleiding: Master
Eerstejaars aantal: 109
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 109.000
Studenten aantal: 316

Master Computer and Embedded-Systems Engineering opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Computer and Embedded-Systems Engineering opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Computer and Embedded-Systems Engineering-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud