Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Computational Science (joint degree)

WO Computational Science (joint degree)

Binnen de studie Computational Science (joint degree) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Computational Science (joint degree) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Computational Science (joint degree)-gerelateerde opleidingen.

Master Computational Science (joint degree)

De universitaire masterstudie Computational Science is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op grid computing. Hiermee kan men apparatuur en informatie van meerdere computers delen en bundelen. Je richt je op de theorie van complexe informatiesystemen en op de wetenschappelijke toepassing van die systemen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk in de virtuele werkelijkheid de bewegingen van een tornado te voorspellen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 68
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 68.000
Studenten aantal: 199

Master Computational Science (joint degree) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Computational Science (joint degree) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Computational Science (joint degree)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud