Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Complex Systems Engineering and Management

WO Complex Systems Engineering and Management

Binnen de studie Complex Systems Engineering and Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Complex Systems Engineering and Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Complex Systems Engineering and Management-gerelateerde opleidingen.

Master Complex Systems Engineering and Management

De universitaire masterstudie Complex Systems Engineering and Management is een voortzetting en verdieping van een interdisciplinaire technische engineering bachelorstudie. De studie is gericht op de verhouding tussen de publieke en private sector. De nadruk ligt op de infrastructuur en de diensten die daaraan gerelateerd zijn. Je leert ontwerpen en krijgt inzicht in beheersprocessen van complexe technische projecten.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 113
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 113.000
Studenten aantal: 349

Master Complex Systems Engineering and Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Complex Systems Engineering and Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Complex Systems Engineering and Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen