Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Civil Engineering

WO Civil Engineering

Binnen de studie Civil Engineering zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Civil Engineering wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Civil Engineering-gerelateerde opleidingen.

Master Civil Engineering

De universitaire masterstudie Civil Engineering is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op projecten die de leefomgeving veilig, bereikbaar en bewoonbaar maken. Je leert bouwwerken, zoals bruggen, tunnels, wolkenkrabbers, snelwegen, waterzuiveringsinstallaties, havens en spoorbruggen ontwerpen en bouwen. Ook leer je materiaalonderzoek verrichten en bouwprocessen leiden.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 232
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 232.000
Studenten aantal: 1144

Master Civil Engineering opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Civil Engineering opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Civil Engineering-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud