Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Civil Engineering and Management

WO Civil Engineering and Management

Binnen de studie Civil Engineering and Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Civil Engineering and Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Civil Engineering and Management-gerelateerde opleidingen.

Master Civil Engineering and Management

De universitaire masterstudie Civil Engineering and Management is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op projecten die de leefomgeving veilig, bereikbaar en bewoonbaar maken. Je leert bouwwerken, zoals bruggen, tunnels, wolkenkrabbers, snelwegen, waterzuiveringsinstallaties, havens en spoorbruggen ontwerpen en bouwen. Ook leer je materiaalonderzoek verrichten en bouwprocessen leiden. Bovendien besteed je aandacht aan management.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 42
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 42.000
Studenten aantal: 181

Master Civil Engineering and Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Civil Engineering and Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Civil Engineering and Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Twente

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud