Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Chemistry

WO Chemistry

Binnen de studie Chemistry zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Chemistry wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Chemistry-gerelateerde opleidingen.

Master Chemistry

De universitaire masterstudie Chemistry is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de studie van de scheikunde. Daarnaast besteed je aandacht aan andere bètavakken, zoals wiskunde, natuurkunde en biologie. Zo leer je scheikundige ontwikkelingen binnen een bredere context van exacte wetenschappen te plaatsen. Je krijgt inzicht in scheikundige methoden en experimentele technieken en in de belangrijkste ontwikkelingen binnen de chemie.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 139
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 46.333
Studenten aantal: 633

Master Chemistry opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Chemistry opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Chemistry-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden
Rijksuniversiteit Groningen
Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud