Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Chemische Wetenschappen

WO Chemische Wetenschappen

Binnen de studie Chemische Wetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Chemische Wetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Chemische Wetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Master Chemische Wetenschappen

De universitaire masterstudie Chemische Wetenschappen is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de scheikundige wetenschappen. Je kunt kiezen uit de volgende richtingen: Biomolecular sciences, Drug innovation, Chemistry and physics of Sustainable development.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 42
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 42.000
Studenten aantal: 164

Master Chemische Wetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Chemische Wetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Chemische Wetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud