Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Business Process Management and IT

WO Business Process Management and IT

Binnen de studie Business Process Management and IT zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Business Process Management and IT wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Business Process Management and IT-gerelateerde opleidingen.

Master Business Process Management and IT

De universitaire masterstudie Business Process Management and IT is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de toepassing van ICT binnen de bedrijfsvoering, met als doel bedrijfsprocessen herinrichten en automatiseringstrajecten beheersen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog

Master Business Process Management and IT opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Business Process Management and IT opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Business Process Management and IT-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Open Universiteit

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud