Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Business Information Technology

WO Business Information Technology

Binnen de studie Business Information Technology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Business Information Technology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Business Information Technology-gerelateerde opleidingen.

Master Business Information Technology

De universitaire masterstudie Business Information Technology is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op informatiesystemen ontwerpen, informatie uit databases verzamelen en bedrijfsprocessen ontwikkelen. Je besteedt niet alleen aandacht aan technische thema's, zoals databasetechnologie, software engineering en computernetwerken, maar ook aan bedrijfsgerelateerde onderwerpen. Denk hierbij aan organisatiewetenschap, projectmanagement en economie.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 37
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 37.000
Studenten aantal: 148

Master Business Information Technology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Business Information Technology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Business Information Technology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Twente

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud