Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Brain and Cognitive Sciences (research)

WO Brain and Cognitive Sciences (research)

Binnen de studie Brain and Cognitive Sciences (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Brain and Cognitive Sciences (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Brain and Cognitive Sciences (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Brain and Cognitive Sciences (research)

De universitaire masterstudie Brain and Cognitive Sciences (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op neurowetenschappen, neurologie, psychologie, gedrag, taal, logica en filosofie. Je leert over de ontwikkeling en de stoornissen van de hersenen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 42
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 42.000
Studenten aantal: 130

Master Brain and Cognitive Sciences (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Brain and Cognitive Sciences (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Brain and Cognitive Sciences (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud