Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Biosystems Engineering

WO Biosystems Engineering

Binnen de studie Biosystems Engineering zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Biosystems Engineering wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Biosystems Engineering-gerelateerde opleidingen.

Master Biosystems Engineering

De universitaire masterstudie Biosystems Engineering is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op technologie voor het duurzaam produceren van voedsel en agrarische producten. Je krijgt te maken met productverwerking: de kringloop moet veilig en milieuvriendelijk verlopen. Je houdt je bezig met een vraag als: hoe maak ik een uitgebalanceerd technologisch ontwerp waarbij rekening wordt gehouden met bijvoorbeeld veiligheid, budget en duurzaamheid?

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 31
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 31.000
Studenten aantal: 163

Master Biosystems Engineering opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Biosystems Engineering opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Biosystems Engineering-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud