Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Biomolecular Sciences

WO Biomolecular Sciences

Binnen de studie Biomolecular Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Biomolecular Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Biomolecular Sciences-gerelateerde opleidingen.

Master Biomolecular Sciences

De universitaire masterstudie Biomolecular Sciences is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het ontcijferen van de moleculaire en structurele details van (de interactie tussen) eiwitten en enzymen. Ook besteed je aandacht aan de genetische regulatie van eiwitten en hoe die afhankelijk zijn van fysiologische voorwaarden.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 51
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 25.500
Studenten aantal: 159

Master Biomolecular Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Biomolecular Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Biomolecular Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen
Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud