Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Biomedical Engineering

WO Biomedical Engineering

Binnen de studie Biomedical Engineering zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Biomedical Engineering wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Biomedical Engineering-gerelateerde opleidingen.

Master Biomedical Engineering

De universitaire masterstudie Biomedical Engineering is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de toepassing van technologie voor biomedische doeleinden. Je krijgt inzicht in humane biologische processen en kennis van technologische methoden. Hiermee kun je bijvoorbeeld terecht in de gezondheidszorg, biomedische industrie en het biomechanisch onderzoek.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 292
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 73.000
Studenten aantal: 1108

Master Biomedical Engineering opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Biomedical Engineering opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Biomedical Engineering-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft
Technische Universiteit Eindhoven
Universiteit Twente
Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud