Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Bestuurs- en Organisatiewetenschap

WO Bestuurs- en Organisatiewetenschap

Binnen de studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Bestuurs- en Organisatiewetenschap wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Bestuurs- en Organisatiewetenschap-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap

De universitaire bachelorstudie Bestuurs- en Organisatiewetenschap is gericht op het bestuur van organisaties. In elke organisatie moeten beslissingen worden genomen over bijvoorbeeld het strategisch management, de taakverdeling, het beleid en de communicatie. Om zicht te krijgen op het reilen en zeilen binnen organisaties, bestudeer je commerciële bedrijven, maar ook publieke organisaties als gemeentes, ministeries en de politie.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 245
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 122.500
Studenten aantal: 1020

Bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Bestuurs- en Organisatiewetenschap opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Bestuurs- en Organisatiewetenschap-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam
Universiteit Utrecht

Master Bestuurs- en Organisatiewetenschap

De postinitiële masterstudie (wo) Bestuurs- en Organisatiewetenschap is gericht op leidinggevenden en beleidsmedewerkers in de publieke sector. Je leert om je kennis te verdiepen over de bestuurs-, beleids- en organisatiewetenschappen in de context van je eigen werksituatie. Tijdens de studie leer je deze kennis daarom ook toe te passen op relevante vraagstukken.

Soort opleiding: Master

Master Bestuurs- en Organisatiewetenschap opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Bestuurs- en Organisatiewetenschap opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Bestuurs- en Organisatiewetenschap-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud