Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Bedrijfsinformatie-technologie

WO Bedrijfsinformatie-technologie

Binnen de studie Bedrijfsinformatie-technologie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Bedrijfsinformatie-technologie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Bedrijfsinformatie-technologie-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Bedrijfsinformatie-technologie

De universitaire bachelorstudie Bedrijfsinformatie-technologie is gericht op de wisselwerking tussen informatica en bedrijfskunde. Je leert systemen, netwerken en programmatuur voor gegevensverwerking specificeren en ontwerpen, computersystemen voor organisaties bouwen, invoeren en beheren en daarover te adviseren. De nadruk ligt op het analyseren van IT-behoeften en op het ontwerpen en planmatig realiseren van IT-toepassingen in organisaties. Verder bestudeer je de wisselwerking tussen gekozen IT-toepassingen en overige organisatieprocessen en leer je de aard van die wisselwerking te voorspellen. Communicatie- en organisatietechnieken zijn hierbij onmisbaar.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 128
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 128.000
Studenten aantal: 283

Bachelor Bedrijfsinformatie-technologie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Bedrijfsinformatie-technologie opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Bedrijfsinformatie-technologie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Twente

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud