Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Automotive Technology

WO Automotive Technology

Binnen de studie Automotive Technology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Automotive Technology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Automotive Technology-gerelateerde opleidingen.

Master Automotive Technology

De universitaire masterstudie Automotive Technology leidt je op tot automotive ingenieur en biedt je een uitstekende basis voor een carrière in de autoindustrie of bij onderzoeksinstituten. Door de toename van intelligentie in auto's zijn hoogopgeleide, multidisciplinaire automotive ingenieurs vereist. Na afronding van de masterstudie beschik je over alle kennis van mechanica, elektronica, informatica en scheikunde, om een goede toekomstige automotive ingenieur te worden.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: zeer goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 45
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 45.000
Studenten aantal: 146

Master Automotive Technology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Automotive Technology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Automotive Technology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Eindhoven

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud