Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Astronomy

WO Astronomy

Binnen de studie Astronomy zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Astronomy wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Astronomy-gerelateerde opleidingen.

Master Astronomy

De universitaire masterstudie Astronomy is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de studie van sterren en sterrenstelsels en alle verschijnselen die daarmee verwant zijn. Je bestudeert de natuurkundige processen in het heelal. Wiskunde en natuurkunde spelen daarbij een belangrijke rol.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 82
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 41.000
Studenten aantal: 194

Master Astronomy opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Astronomy opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Astronomy-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden
Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud