Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Architecture, Urbanism and Building Sciences

WO Architecture, Urbanism and Building Sciences

Binnen de studie Architecture, Urbanism and Building Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Architecture, Urbanism and Building Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Architecture, Urbanism and Building Sciences-gerelateerde opleidingen.

Master Architecture, Urbanism and Building Sciences

De universitaire masterstudie Architecture, Urbanism and Building Sciences is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op vier varianten: Urbanism, Architecture, Building Technology en Real Estate & Housing. Urbanism is het ruimtelijk inrichten en herinrichten van gebieden. Je ontwikkelt bestemmings- en streekplannen en ontwerpt buurten, woonwijken en stadsdelen. Architecture is gericht op bouwwerken ontwerpen en uitvoeren. Je kunt een ontwerp maken en dit in technisch en economisch opzicht realiseren. Building Technology heeft betrekking op het ontwerpen van de materiële constructies van een gebouw en gebouwonderdelen. Je verkrijgt kennis van de fysische en mechanische eigenschappen van materialen en constructies. Real Estate & Housing is gericht op het managen van ontwikkeling, ontwerp, uitvoering en beheer van bouwwerken en stedelijke gebieden. Je hebt inzicht in technische, economische en organisatorische aspecten van het ontwerp- en bouwproces.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 603
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 603.000
Studenten aantal: 1632

Master Architecture, Urbanism and Building Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Architecture, Urbanism and Building Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Architecture, Urbanism and Building Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud