Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Architecture, Building and Planning

WO Architecture, Building and Planning

Binnen de studie Architecture, Building and Planning zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Architecture, Building and Planning wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Architecture, Building and Planning-gerelateerde opleidingen.

Master Architecture, Building and Planning

De universitaire masterstudie Architecture, Building and Planning is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de vormgeving van de gebouwde omgeving. Hierbij spelen architectuur en planning een grote rol. Je wordt opgeleid voor een functie in de (internationale) bouwkundige beroepspraktijk.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 134
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 134.000
Studenten aantal: 581

Master Architecture, Building and Planning opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Architecture, Building and Planning opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Architecture, Building and Planning-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Eindhoven

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud