Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Arbeidsrecht

WO Arbeidsrecht

Binnen de studie Arbeidsrecht zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Arbeidsrecht wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Arbeidsrecht-gerelateerde opleidingen.

Master Arbeidsrecht

De universitaire masterstudie Arbeidsrecht is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de arbeidsrelatie tussen werkgevers en werknemers, de rechtspositie van ambtenaren en het sociale zekerheidsrecht.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 92
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 46.000

Master Arbeidsrecht opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Arbeidsrecht opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Arbeidsrecht-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam
Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud