Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Applied Physics

WO Applied Physics

Binnen de studie Applied Physics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Applied Physics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Applied Physics-gerelateerde opleidingen.

Master Applied Physics

De universitaire masterstudie Applied Physics is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op nieuwe natuurkundige theorieën, technieken en meetmethoden. Het gaat om technische toepassingen van natuurkundige principes in de meest uiteenlopende vakgebieden. Je krijgt nog meer inzicht in natuurkundige verschijnselen en je leert technische en wetenschappelijke kennis ontwikkelen en toepassen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 254
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 63.500
Studenten aantal: 1007

Master Applied Physics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Applied Physics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Applied Physics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft
Technische Universiteit Eindhoven
Universiteit Twente
Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud