Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Applied Mathematics

WO Applied Mathematics

Binnen de studie Applied Mathematics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Applied Mathematics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Applied Mathematics-gerelateerde opleidingen.

Master Applied Mathematics

De universitaire masterstudie Applied Mathematics is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op wiskundige methoden en modellen ontwerpen en toepassen, vooral in de natuurwetenschappen, het bedrijfsleven en de techniek.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 130
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 44.000
Studenten aantal: 393

Master Applied Mathematics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Applied Mathematics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Applied Mathematics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft
Universiteit Twente
Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud