Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Algemene Cultuurwetenschappen

WO Algemene Cultuurwetenschappen

Binnen de studie Algemene Cultuurwetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Algemene Cultuurwetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Algemene Cultuurwetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Algemene Cultuurwetenschappen

De universitaire bachelorstudie Algemene Cultuurwetenschappen is gericht op de wereld van de kunst en cultuur. Je bestudeert de geschiedenis van de verschillende kunsten en de manier waarop kunst en cultuur functioneren in de samenleving. Zo bekijk je welke partijen betrokken zijn bij de totstandkoming, verspreiding en consumptie van kunst en cultuur en onderzoek je de organisatie, de communicatie en het beleid van kunst- en cultuurinstellingen. Hiervoor overschrijd je geregeld de grenzen van andere vakgebieden, zoals economie, sociologie en geschiedenis.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 282
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 94.667
Studenten aantal: 831

Bachelor Algemene Cultuurwetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Algemene Cultuurwetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Algemene Cultuurwetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam
Radboud Universiteit
Tilburg University
Open Universiteit

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud