Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Agrotechnologie

WO Agrotechnologie

Binnen de studie Agrotechnologie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Agrotechnologie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Agrotechnologie-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Agrotechnologie

De universitaire bachelorstudie Agrotechnologie is gericht op technologie voor het duurzaam produceren van voedsel en agrarische producten. Je krijgt te maken met het verwerken van producten: de kringloop moet veilig en milieuvriendelijk verlopen. Je houdt je bezig met een vraag als: hoe maak ik een uitgebalanceerd technologisch ontwerp waarbij rekening wordt gehouden met zaken als veiligheid, budget en duurzaamheid?

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 37
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 37.000
Studenten aantal: 153

Bachelor Agrotechnologie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Agrotechnologie opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Agrotechnologie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud