Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Aerospace Engineering

WO Aerospace Engineering

Binnen de studie Aerospace Engineering zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Aerospace Engineering wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Aerospace Engineering-gerelateerde opleidingen.

Master Aerospace Engineering

De universitaire masterstudie Aerospace Engineering is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het construeren, testen, onderhouden en exploiteren van vliegtuigen of ruimtevaartuigen (inclusief lanceervoertuigen en ruimtestations). Deze objecten voldoen vaak aan tegenstrijdige eisen. Je houdt bijvoorbeeld rekening met levensduur, veiligheid, brandstofverbruik en gewicht. Je verwerft kennis van aërodynamica, materiaalkunde, regelsystemen en constructietechnieken.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: zeer goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 414
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 414.000
Studenten aantal: 1461

Master Aerospace Engineering opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Aerospace Engineering opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Aerospace Engineering-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud