Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Advanced Studies in Law and Digital Technologies

WO Advanced Studies in Law and Digital Technologies

Binnen de studie Advanced Studies in Law and Digital Technologies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Advanced Studies in Law and Digital Technologies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Advanced Studies in Law and Digital Technologies-gerelateerde opleidingen.

Master Advanced Studies in Law and Digital Technologies

De postinitiële masterstudie (wo) Advanced Studies in Law and Digital Technologies is erop gericht om je kennis van het digitale recht te verdiepen en te verbreden in een internationale en multidisciplinaire context. Je zult inzicht verwerven in de manieren waarop opkomende en convergerende digitale technologieën worden gereguleerd op verschillende niveaus, d.w.z. globaal, internationaal, EU, nationaal of op bedrijfsniveau.

Soort opleiding: Master

Master Advanced Studies in Law and Digital Technologies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Advanced Studies in Law and Digital Technologies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Advanced Studies in Law and Digital Technologies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud