Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Advanced Studies in Air and Space Law

WO Advanced Studies in Air and Space Law

Binnen de studie Advanced Studies in Air and Space Law zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Advanced Studies in Air and Space Law wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Advanced Studies in Air and Space Law-gerelateerde opleidingen.

Master Advanced Studies in Air and Space Law

De postinitiële masterstudie (wo) Air and Space Law is gericht op een combinatie van publiek en privaat lucht- en ruimtevaartrecht bekeken vanuit een internationaal en Europees perspectief.

Soort opleiding: Master

Master Advanced Studies in Air and Space Law opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Advanced Studies in Air and Space Law opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Advanced Studies in Air and Space Law-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud