Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Advanced Master in Intellectual Property Law and Knowledge Management

WO Advanced Master in Intellectual Property Law and Knowledge Management

Binnen de studie Advanced Master in Intellectual Property Law and Knowledge Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Advanced Master in Intellectual Property Law and Knowledge Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Advanced Master in Intellectual Property Law and Knowledge Management-gerelateerde opleidingen.

Master Advanced Master in Intellectual Property Law and Knowledge Management

De universitaire masterstudie Intellectueel eigendomsrecht en kennismanagement leert hoe om te gaan met intellectueel eigendom en kennismanagement. De studie besteedt aandacht aan de wettelijke basis van kennisvalorisatie en de bescherming van intellectuele eigendom in de context van de EU en de VS. Ook worden de vorm en functie van internationale organisaties op het terrein van eigendomsrecht bestudeerd.

Soort opleiding: Master

Master Advanced Master in Intellectual Property Law and Knowledge Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Advanced Master in Intellectual Property Law and Knowledge Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Advanced Master in Intellectual Property Law and Knowledge Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud