Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Aansprakelijkheid en verzekering

WO Aansprakelijkheid en verzekering

Binnen de studie Aansprakelijkheid en verzekering zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Aansprakelijkheid en verzekering wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Aansprakelijkheid en verzekering-gerelateerde opleidingen.

Master Aansprakelijkheid en verzekering

De universitaire masterstudie Aansprakelijkheid en Verzekering biedt een grondige verdieping in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Onder intensieve begeleiding worden je onderzoeks-, schrijf- en spreekvaardigheden verder ontwikkeld. De master biedt een verplichte stage bij een advocatenkantoor, rechtbank of verzekeringsmaatschappij.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 21
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 21.000

Master Aansprakelijkheid en verzekering opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Aansprakelijkheid en verzekering opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Aansprakelijkheid en verzekering-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud