Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Russische Studies

WO Russische Studies

Binnen de studie Russische Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Russische Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Russische Studies-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Russische Studies

De universitaire bachelorstudie Russische Studies is gericht op mensen met affiniteit voor de Russische maatschappij: van de staatkunde en het recht tot de cultuur en het economische stelsel. Rusland is het grootste land ter wereld en zoekt bovendien steeds meer aansluiting met het westen. Als afgestudeerde in Russische studies wee je alles van het land, ben je een onafhankelijk, kritische denker en beheers je de taal. Dat maak je aantrekkelijk voor verschillende werkgevers in het internationale bedrijfsleven, in de media, bij de overheid of in de non-gouvernementele sector.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 27
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 27.000
Studenten aantal: 86

Bachelor Russische Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Russische Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Russische Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud