Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Zuid- en Zuidoost-Aziëstudies

WO Zuid- en Zuidoost-Aziëstudies

Binnen de studie Zuid- en Zuidoost-Aziëstudies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Zuid- en Zuidoost-Aziëstudies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Zuid- en Zuidoost-Aziëstudies-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Zuid- en Zuidoost-Aziëstudies

De universitaire bachelorstudie Zuid- en Zuidoost-Azië studies biedt in het eerste jaar een basis in allerlei aspecten van de regio zoals de geschiedenis, de cultuur en de moderne samenleving in Zuid- Zuidoost-Azië. Vanaf het tweede jaar kies je twee disciplines die relevant zijn voor de bestudering van Zuid- en/of Zuidoost-Azië. Tijdens de studie onderzoek je de overeenkomsten en verschillen op cultureel, religieus, economisch, historisch en politiek gebied.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 14
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 14.000
Studenten aantal: 46

Bachelor Zuid- en Zuidoost-Aziëstudies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Zuid- en Zuidoost-Aziëstudies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Zuid- en Zuidoost-Aziëstudies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud