Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Spaanse Taal en Cultuur

WO Spaanse Taal en Cultuur

Binnen de studie Spaanse Taal en Cultuur zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Spaanse Taal en Cultuur wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Spaanse Taal en Cultuur-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Spaanse Taal en Cultuur

De universitaire bachelorstudie Spaanse Taal en Cultuur is gericht op de taal, taalkunde, letterkunde, geschiedenis en cultuur van Spanje en Spaanstalig Amerika. Je leert het (moderne) Spaans spreken en schrijven. Verder bestudeer je niet alleen de ontwikkeling van de Spaanse taal en literatuur (van Miguel de Cervantes tot Gabriel García Marquez en Isabel Allende) vanaf de vroege Middeleeuwen, maar ook de culturele ontwikkelingen in de Spaanstalige gebieden.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 42
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 21.000
Studenten aantal: 154

Bachelor Spaanse Taal en Cultuur opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Spaanse Taal en Cultuur opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Spaanse Taal en Cultuur-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Utrecht
Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen