Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Taal- en Cultuurstudies

WO Taal- en Cultuurstudies

Binnen de studie Taal- en Cultuurstudies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Taal- en Cultuurstudies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Taal- en Cultuurstudies-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Taal- en Cultuurstudies

De universitaire bachelorstudie Taal- en Cultuurstudies is gericht op de combinatie van verschillende letterendisciplines, zoals geschiedenis, kunstgeschiedenis, literatuurwetenschap, communicatie- en informatiewetenschappen, taalwetenschap en cultuurwetenschappen.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 76
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 76.000
Studenten aantal: 442

Bachelor Taal- en Cultuurstudies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Taal- en Cultuurstudies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Taal- en Cultuurstudies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud