Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Scandinavische Talen en Culturen

WO Scandinavische Talen en Culturen

Binnen de studie Scandinavische Talen en Culturen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Scandinavische Talen en Culturen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Scandinavische Talen en Culturen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Scandinavische Talen en Culturen

De universitaire bachelorstudie Scandinavische Talen en Culturen is gericht op taalvaardigheid in het Deens, Noors of Zweeds en op de taal- en letterkunde van een van deze talen. Daarnaast bestudeer je de cultuur van het gehele Scandinavische taalgebied, de Scandinavische literatuur door de eeuwen heen en de taalgeschiedenis en -politiek van Scandinavië. Daarbij komen ook verschillen en overeenkomsten tussen de Scandinavische talen, landen en culturen aan de orde.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 15
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 15.000
Studenten aantal: 54

Bachelor Scandinavische Talen en Culturen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Scandinavische Talen en Culturen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Scandinavische Talen en Culturen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud